logo BSU

  • Home
  • BETON POLIJSTEN
  • HiPERFLOOR

Maak betonvloeren mooier en sterker

hard and resistantBeton vormt de basis voor de meeste vloeren. Maar door de open structuur en de 'te basic' uitstraling van beton wordt vaak gekozen voor het bedekken/afwerken met een coating, vloertegels, laminaat of een andere vloer bedekking. Er is een goedkoper; mooier en duurzamer alternatief: HiPERFLOOR™. Door het betonoppervlak via slijpen, polijsten en chemische behandelingen te veredelen, kunnen we het naar een geheel nieuw niveau van uitstraling, functionaliteit en duurzaamheid brengen. Met verschillende processen kan een vloeroplossing dusdanig op maat worden gemaakt dat deze aan alle individuele eisen voldoet, zowel qua esthethiek, gladheid, glans als budget.

 

Lees meer

Premium Finish

hiperfloor premium finishEen decoratieve luxe hoogglansafwerking met blootgelegd aggregaat. Premium Finish is een binnentoepassing voor showrooms, winkels, luchthavens, expositieruimten en andere situaties waar een vloer met een hoogglanzende premium uitstraling is gewenst. Het resultaat is een schitterende vloer met een natuurstenen uitstraling en een buitengewone duurzaamheid.


Commercial Finish

hiperfloor commercial finishEen halfglans (zijdemat) afwerking met half en licht blootgelegd aggregaat. Commercial Finish is een binnentoepassing die bestemd is voor de detailhandel, winkelfronten en overdekte openbare ruimten. Het resultaat is een vloer met een goede functionaliteit en weinig onderhoud, maar nog altijd met een aantrekkelijk uiterlijk.

Industrial Finish

hiperfloor industrial finishEen matte afwerking afgestemd op industriële vloeren. Dit proces is voornamelijk een binnentoepassing die gericht is op grote oppervlakken als magazijnen en warenhuizen, waar de functionaliteit van de vloer een essentieel punt is. Het resultaat is een duurzaame vloer, die een veiligere en schonere werkomgeving biedt.

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten HiPERFLOOR in het echt bekijken.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken.Telefoon

M: 0651 980 678 (Marinus)
M: 0612 105 695 (Willem)
 

Webdesign: Riekelt Pasterkamp
Copyright © 2014 - BSU