logo BSU

  • Home
  • VLOERVERWARMING FREZEN

Vloerverwarming frezen

Voor de aanleg van vloerverwarming, verzorgen wij het frezen van sleuven in bestaande betonvloeren en tegelvloeren. Tevens zagen wij sleuven in betonvloeren, voor vloerverwarming. Het frezen van de vloerverwarming kan geheel stofarm uitgevoerd worden. Dit kunnen wij realiseren door gebruik te maken van deskundig personeel en de nieuwste machines. Wij hebben deskundigheid, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Hoe gaan wij te werk?

Vloerverwarming kan op diverse manieren gerealiseerd worden. Het meest ideale systeem voor bestaande woningen, is het infrezen van sleuven. Het frezen van sleuven gebeurt geheel stofarm. Waarom is dit de meest ideale manier? Het is minder bewerkelijk, de afdek/cement dekvloer hoeft er niet uitgesloopt te worden. Wanneer de vloerverwarming gefreesd is, kunnen de vloerverwarmingsbuizen in de sleuven verwerkt worden. Tevens is dit systeem, voor bestaande woningen, het goedkoopste. De buizen worden aangesloten op een een regelunit, die ervoor zorgt dat het hete water van de CV-ketel wordt getransporteerd door de buizen. In de regelunit is een circulatiepomp verwerkt, deze transporteert het water door de buizen. Naast het frezen van vloerverwarming, kunnen wij tevens het volledige pakket verzorgen.

Wilt u meer informatie of een kostenindicatie voor het frezen van uw vloerverwarming? Wij staan u graag te woord, dus neem gerust contact met ons op!


Telefoon

M: 0651 980 678 (Marinus)
M: 0612 105 695 (Willem)
 

Webdesign: Riekelt Pasterkamp
Copyright © 2014 - BSU